Pari viikkoa sitten alkoivat ohjatut syystreenit. Freyan ja Arin treeneissä ei ollut muita (!!), joten me Incan kanssa osallistuttiin Tiinan vetämiin treeneihin.

Lämmitelylenkiksi minä kävelin koirien kanssa Viikistä Kontulaan (menin kyllä bussilla muutaman pysäkkivälin Viikissä Latokartanon perukoille) ja Tiinakin totesi, että teidän koirat ovat aika vallattomia tänään Kieli ulkona.  Johtuiko se hyvästä lämmittelystä vai treenitauosta, en tiedä, mutta jatkossa ainakin Incan kanssa ajattelin tuon 25min lenkin kävellä. Taitaa tehdä hyvää ohjaajallekin...

Treeninä oli erilaista ohjausta. Ensin mentiin pieni radan pätkä ja sitten alettiin hiomaan, miten saman radan voisi tehdä eri tavoin ja mikä on paras tapa juuri meille. Tosi hyvä treeni - Inca yllätti vauhdikkaalla menollaan, jolloin Tiinakin joutui toteamaan, että minun lienee paras mennä hieman koiran edelle. Hah - milloin on sellainen ihme koettu, että mun pitää ottaa etumatkaa Incaan?

Sylikäännös & poispäin käännös menivät vielä hii-taasti, joten pitäisi treenata niitä itsekseen . Periaate on kuitenkin molemmille selvä.

Tunnissa kahden koiran kanssa saatiin tehtyä aikas paljon, ehdittiin keskustelemaankin sekä treeneistä että vähän muustakin, joten luxusta oli. Kiitos Tiina!