Tänään teemana oli poispäinkäännökset, meitä oli paikalla vain neljä koirakkoa, joten kaikki päästiin tekemään rata neljä kertaa. Sivussa oli keinu, joka tehtiin   pari kertaan onnistuneesti ja puomikin tehtiin pari kertaa kangaspalan kanssa itsenäisesti smiley.

Varsinaisessa harjoituksessa Mizyllä oli esteellä viisi (5) vaikeuksia ymmärtää, mitä poispäinohjauksellani tarkoitan, mutta ymmärrettyään sen, se kääntyi oikein hyvin. Hyppy nr 9  sujui heti oikein ja samaten nr 12, joten molempiin suuntiin Mizy kyllä kääntyy hyvin. En tiedä, miksi tuo 5 hyppy oli alkuun niin hankala, oliko oma ohjaukseni niin puutteellista tai mitä (?). No, pääasia, että se lopulta sujui ja muut käännökset menivät oikein hienosti. Olen tosi tyytyväinen tämän päivän treeniin ja Mizyyn heart

Mizy näemmä oppii radat tosi nopeasti, joten uusintakierrokset ovat aika helppoja, koska se tietää jo valmiiksi, mihin mennään ja hakeutuu itse oikeaan suuntaan.

Kahden viikon agitauko kyllä näkyi tänään Mizyssä -se pinkoi innoissaan eteenpäin, kiljui malttamattomana odottaessaan vuoroa, eikä odottanut poistumislupaa A:lta, vaan lähti liikkeelle, kun avasin suuni kehuakseni sitä blush. Mialle kiitokset havainnosta, itse en olisi sitä niin nopeasti huomannut ja kehoitus pitää oma suu kiinni, kun koira on kontaktilla, toimi hyvin.


Ensi lauantaina mennään Ojankoon BAT:n kisoihin - meillä kaksi agirataa cheeky