Olimme Katjan ja Elsan tilalla Hakkilassa treenaamassa kilpailuvalmiiden ryhmässä. 

Menin Helsingin sisäisellä bussilla Heikinlaaksoon, mistä kävelin hallille ja treenin loputtua sama lenkki. Viikin päässä vajaa 1km kävelyä ja toisessa päässä n 3km suuntaansa,  lämmittely ja jäähdyttely tulikin huolellisesti hoidettua ja nyt on jaloissa tunne, että on jotain tehtykin.

Treeneissä yksi minikoira meni ensin harjoituksen ja sen jälkeen me menimme Mizyn kanssa.  Nyt tuli siis jo vähän odottelua, mutta ei kuitenkaan liian pitkä aika. Kävimme vuoroamme odotellessa vapaapisteessä tekemässä parit vauhtiympyrät.

Hienosti Mizy teki töitä, liikkui kivasti, eikä häiriintynyt, vaikka sivussa koira haukkui. Itse unohdin taas ohjata kunnolla, kun olin riemuissani, kun  Mizy liikkui hyvin. Kepeillä pari kertaa Mizy meni väärin sisään, kun vedätin sitä, vaikka pitäisi antaa sen hakea kepit itsenäisesti häiriöttä vielä  Huuto.

Kun  menimme sivuun ja isot koirat alkoivat treenaamaan (lyhytkarvainen collie ja isovillakoira), alkoi Mizy taas jännittämään, mutta peukkutemppua tehden ja muuten touhuillen jännitys tas helpotti. Kävin lopussa vielä vapaapisteessä, mutta en enää mennnyt ohjattuun osuuteen, koska halusin lopettaa varmasti onnistuneeseen ja kivaan fiilikseen. Oikein hyvä mieli jäi treenistä ja mielestäni meillä meni jo paljon paremmin sekä ohjauksellisesti kuin myös Mizyn jännittämisen suhteen, kuin edellisellä kerralla Hymy

Itsenäisyyspäivänä menen taas päivällä Kivikkoon ja täytyy seurata, josko saisi taas peruutuspaikkoja ostettua Hakkilaan.