Jäi kaivelemaan, kun tiistaina emme Mizyn kanssa päässeet kokeilemaan Niinan ehdottamaa treeniä, missä Mizy menisi puomin itsenäisesti (juoksin vähän sen edellä), joten tämän päivän teemana oli irtoaminen kontaktille ja sen itsenäinen suoritus (keppien umpikulman lisäksi).

Keppejä tein ensin neljän kepin kanssa, jolloin sain tehtyä muutaman toiston umpikulman kanssa. Ekalla kerralla Mizy meni sisään väärältä puolelta, mutta sitten kiersi oikein ekan kepin.

Puomille laitoin ensin kerran Mizylle kankaanpalan alasmenoon, koska tiedän, että se vauhdittaa sen menoa (pysähtyminen 2on 2off, on opetettu kangaspalan kanssa). Lähetin Mizyn puomille ja jäin itse selkeästi taakse, hienosti Mizy juoksi kovaa pysähtyen alasmenoon, itse juoksin sitten vielä sen ohi, ennenkuin palasin palkkaamaan.  Teimme puomia näin myös osana rataa (ilman kangasta, se oli vain ekan kerran muistuttamassa, mitä haluan) ja Mizy teki sen joka kerta hienosti. Lopuksi tein kepeillekin irtoamista, itsenäistä pujottelua ja hyvin sujui sekin, vaikkakaan ihan loppuun asti ei Mizy yksinään pujottele, vaan kuljin noin puoli metriä sen takana loppuosan ja kannustin menoa suullisesti.

Keinu tehtiin vain kerran, halusin vain varmistaa ettei viime kerran lentokeinusta jäänyt mitään ikävää mieleen, turha pelko Nauru.

1322911183_img-d41d8cd98f00b204e9800998eVälillä treenasin Incan kanssa ja ja Mizy sai vetää henkeä (sekä kasvattaa lisää intoa). Myös Incan kanssa treenaus on nyt ihan mukavaa, koska minun ei tarvitse välittää, vaikka se välillä hidasteleekin = enkä näin paineistu, enkä paineista Incaa Pusu

 

Toisella puolen kenttää oli yksi sheltti, ensin Mizy oli vähän sen oloinen, että se häiritsisi Mizyä, mutta pallolla leikittäminen sai sen unohtamaan toisen läsnäolon ja vaikka Mizy ehkä  välillä vilkaisikin sheltin menoa, niin hyvin keskittyi nyt työntekoon. Lopuksi heittelin palloa palkaksi ja Mizy nouti sitä innoissaan.

Kiva treeni ja hyvillä mielin käveltiin kotiin Nauru

Mizystä kuva treenipuku päällään takapihallamme (Freyan vanha puku, jonka erehdyksessä pesin koneessa = puku kutistui ja huopaantui Mizylle sopivaksi)