Tänään mentiin jo aamusta Kivikkoon, nyt mukana vierailemassa Tara parson Mian kanssa. Tara sai tehdä vähän putkea ja hyppyjä riman ollessa matalimmalla. Lisäksi tehtiin rengas pari kertaa hihnassa ja keinua juostiin ylös. Paukuttelin myös keinua maahan, mutta se ei ollut kauhea kivaa Taran mielestä.  Hyvin meni Mia & Tara, onnea uudelle harrastukselle!

Mizyn kanssa tein nyt keppejä pari kertaa niin, että alussa oli rengas, suora putki ja sen jälkeen kepit, joten saatiin kiva vauhti  ja suora kepeille. Hyvin Mizy  haki sisään, sisään mennessä näin, kuinka se oikein keskittyneenä katsoi ekaan väliin ja lähti nätisti pujottelemaan. Ekalla kerralla taisin huudoillani saada sen rytmin sekaisin niin, että se puolen välin jälkeen oikaisi muutaman pujottelun, mutta uusinta keirroksella pujottelu sujui loppuun asti hyvin.

Kontakteja tehtiin vähän ja muutama poispäinkäännös tuli harjoiteltua, kun niitä taitaa olla torstain ohjatussa treenissä, mihin olen poikkeuksellisesti menossa.

Kävelin mennen tullen Kivikkoon ja kaiken kaikkiaan aikaa saatiin pari tuntia kulutettua,  Mizyn treeniaikaa siitä oli ehkä 10 minuuttia Nauru

Huomenna onkin "välipäivä" treenien suhteen, koska iltapäivällä mennään terveystutkimuksiin. Kyynärät ja lonkat kuvataan ja polvet tutkitaan samalla.