Eilen oltiin Mizyn kanssa BAT:n kisoissa Ojangossa smiley

Ensimmäinen agirata meni hienosti, vaikkakin heti radan lopussa sanoin, ettei me ihan vielä olla kakkosiin valmiita, kun pientä haparointia oli omassa ohjauksessani. Mizy kulki hienosti ja  sijoituimme kisojen  2. sijalle nollatuloksella, joten toinen LUVA on jo meillä laugh.

Ennen toista rataa huomasin, että Mizy oli jo aika väsynyt, kokemattomalle kisakoiralle kaksi rataa oli selvästi vähän liikaa. Mizy ei liikkunut, miten se yleensä liikkuu, se ei pystynyt enää keskittymään huolella, mutta pujottelua ennen se juoksi selkäni taakse(?) ja sieltä sieltä haki kepit melko avokulmasta loistavasti cheeky. Viimeistä kieltoa en nähnyt aiheelliseksi korjata, joten siltä radalta otimme HYL:n.

Vapaa muotoinen  ratapiirros Ritva Herralan radasta ja linkissä video.



Video ja  vapaamuotoinen ratapiirros.


 

Seuraavan kerran mennään kisaamaan Pääsiäisenä, mutta silloin kisaan vain yhden radan ja ollaan Mizyn kanssa kisapaikalla sitten muuten vain kisaamisen jälkeen ja opetellaan kisatunnelmaa ja rentoutumista kisapaikalla. Mizyn kanssa on kyllä todella kiva kisata, se liikkuu kivasti, on innokas ja vaikka tänään jälkimmäisellä radalla tuli HYL, niin todella hyvä mieli on smiley

Anna Kokko oli kuvaamassa kisoja,  kisakuvia löytyy täältä ja alla oleva kuva on myös Annan ottama smiley