Tänään ei ollutkaan ohjattuja treenejä (onneksi laitoin Miialle tekstarin, etten turhaa lähtenyt Hakkilaan), joten me ei lähdetty Hakkilaan Mizyn kanssa, vaan käveltiinkin Kivikkoon tarkistamaan eilisen lentokeinun vaikutus. 

Käveltiin 25 min Kivikkoon, tehtiin keinua ehkä 10 kertaa.  Lentokeinusta ei ollut jäänyt mitään korvien väliin cool, vaan Mizy oli keinusta innoissaan, se myös juoksi pöydälle ja lähetin sitä aidan siivekkeiden välistä, kentällä oli sen mielestä huippukivaa ja keinu on superhauska, koska siinä sai paljon namia cheeky. Kävelimme kotiin, joten nyt sain "vihdoin" tunnin yhtäjaksoisen liikkumisen aikaan.


Sykemittari on huippuhyvä, sykkeeni nimittäin nousee herkästi 130 tietämille ja mäkeä ylös kävellessä se kävi jo 141 lukemissa. Onko kuntoni vaan niin huono vai kävelenkö niin kovaa...? No, palatessa hidastin vähän vauhtia ja sykemittari antoikin tunnin liikunnalle keskiarvoksi 124 smiley.

Aamupäivällä kävelimme Arin ja kaikkien koirien kanssa 40min, silloin  sykemittari oli huonosti, eikä mitannut sykettä, mutta veikkaan, että 130 hujakoilla oltiin.