Torstaina olimme Idan ja Incan treeniryhmässä mukana (olin ostanut yhdeltä peruutuspaikan) ja ihan kivasti meillä meni, vaikkakin mulla valssit taas myöhässä... Toisella puolen pressun takana koirat haukkuivat jossain vaiheessa tosi paljon, mutta Mizy ei välittänyt, vaan liikkui ja palkkaantui leluilla Hymy

Tänään menin sunnuntain jatko1-ryhmään mukaan (joka kylläkin on jo jatko2-tasoa, kun tässä vaiheessa treenikautta ollaan). Ryhmästä yksi koira jäi mammalomalle ja me menimme Mizyn kanssa kokeilemaan, josko tuo olisi meille hyvä ryhmä. Ryhmässä on neljä maxia ja kolme mediä, joten isojen koirien siedätystäkin saatiin. Varinaisen kouluttajan lisäksi paikalla on apukouluttaja ja toinen treenipiste, joten ihan kivasti siinä saa treenattua, vaikka 7 koiraa onkin.

Treeni oli oikein hyvä, valssiharjoitus (kas kun sattuikin sopivasti Jalka suussa), aitoja 7-8 kpl ja sivussa vapaaharjoitteluna keinu parin hypyn ja putken kanssa.

Yksi islanninlammaskoira lähti herkästi muiden koirien perään ja sen juoksentelu (sekä muiden koirien haukunta) paineisti Mizyä tänään aika paljon. Pyysinkin ohjaajaa pitämään koiran kiinni, kun me menimme Mizyn kanssa.  Saimme ihan kohtuullisesti treenattua ja vaikkei Mizy leluja repinytkään, niin palloa se ei voinut vastustaa.

Laitoin s-postia eteenpäin, että olisin halukas ostamaan tuon paikan loppukaudeksi (30.04.2012). Joten nyt varmaankin ollaan sunnuntai-iltaisin ohjatuissa treeneissä mukana. Jos ja kun Mizy tottuu tuossa ryhmässä treenaamaan, niin uskon, että se saa itselleen paljon itseluottamusta Nauru