Maanantain tokotreenissä oli vuorossa seuraamista, mikä sujui OK, mutta Mizyn paikka irtosi, kun palkkasin sitä vauhdissa. Toisella kerralla kehuinkin vain suullisesti, mutten palkannut namilla ja seuraaminen oli tiiviimpää. Lopuksi sitten kunnon revitykset patukan kera.

Seisomaan jäämistä aloimme Mizyn kanssa harjoittelemaan itseksemme vasta edellisellä viikolla, mutta se sujui siitä huolimatta aika kivasti. Kaarinan neuvosta pitäisi aika pian alkaa kulkemaan koiran ohi (AVO liike), mutta ihan vielä Mizy ei ole siihen valmis.  Treenasin sitä tänään illalla ja pystyn sivuttaissuunnassa irtaantumaan, mutta en vielä taakse (Mizy kääntyy mukana).

Paikallamakuu meni treeneissä hyvin, mutta yksikseni treenatessa Mizy nousee herkästi ylös, kun käyn sen luona. Mitähän teen eritavoin?

Luoksetulo on Mizyllä tosi hyvä, päädyin pitämään käskynä "tänne" silläkin riskillä, että se inflaation joskus ehkä kärsii. Jos näin käy, niin vaihdetaan sitten sana...

Ensi kerralla on vuorossa hyppy, joten otin varaslähdön ja tein sitä tänään takapihalla. Inca näytti ensi Mizylle mallihypyt kaksi kertaa, ja sen jälkeen otin Mizyn vierelleni, naksutin kädessäni odotin, mitä se tekee. Ei kestänyt kauaakaan, kun Mizy hyppäsi jo esteen yli ja naks-palkka. Aika pian pystyin jo yhdistämään hyppy-käskyn liikkeeseen mukaan. Ihan vielä ei seisomaan jääminen oli varmaa- muttei se kait ekalla treenikerralla tarvitsekaan olla Nauru.

Iltaisin vien Mizyn tuohon kadunlaitaan iltapissalle ennen nukkumaan menoa ja siinä yleensä tehdään parin minuutin pikatreenit. Pari kertaa viikossa ohjattujen treenien lisäksi teen sitten vähän enemmän kerralla.