Kolmen viikon kesäloma on lopuillaan, huomenna töihin sad.

Ensimmäisen viikon olin Helsingissä, kaksi seuraavaa saaressa, missä ei agia treenattu ollenkaan, eikä lenkkeiltykään, mutta muutoin kyllä ihan aktiivista toimintaa oli riittävästi ja kaikki nautimme lomasta.

Helsinkiin palattiin perjantaina, eilen kävin kävelemässä tunnin lenkin koirien kanssa, syke ka 127. En venytellyt kunnolla, joten tänään vähän  jaloissa jähmeyttä blush.

Tänä aamuna kävelin koirien kanssa Kivikkoon.  Mizyn kanssa tein kontakteja, puomi oli ensin vähän hidas ja se poistui siltä kerran luvatta, mutta parilla toistolla sujui jo hyvin. Keppien avokulmassa se ajautui kakkosväliin, jälkikäteen ajatellen mulla taisi jalat osoittaa liiaksi menosuuntaan. Pituus oli iso neljän palikan kokoinen, sen Mizy meinasi ensin kävellä osin palikoiden päältä, mutta otettiin uusiksi, niin "lensi yli". Tehtiin vauhtiympyrää, joka oli kivaa ja lopuksi puomi/putki erottelua, joka meni hienosti! Ensin kädellä ohjaus Mizyn puoleiseen putken päähän, sitten kädellä ohjaus puomin ohi putken ulompaan päähän ja lopuksi sanallinen käsky juosten puomille. Tähän ei toistoja tehty, kun meni kerralla oikein cheeky.

Incan kanssa tein vauhtiympyrän, mukaanlukien A ja puomi, sekä kepit pariin kertaan. Mizy huusi aitaan kytkettynä ja olisi halunnut radalle, mutta sainpa hillittyä itseni, eikä enää sen kanssa tehty mitään wink.

Kotimatkalla vasemman jalan kantapää vihoitteli oikein kunnolla, siellä on joko tikku(ja) tai sitten jokin muu vaan aiheutti melko kovaa kipua...