Eilen oli kouluttajien treenit. Jenna oli suunnitellut kivan radan, missä alussa leieröintiä puomin takaa (kaksi hyppyä), takaakiertoja ja kaikki kontaktit.

Mizy teki hienosti töitä ja sai kehuja parantuneesta vauhdistaan, suoritusvarmuudestaan ja extrakehut hienosta keinustaan. Keinulla se juoksee kovaa päähän ja laskee keinun alas. En vaadi two-on two-off asentoa, vaan keinun laskeuduttua kutsun aina heti pois "tule-käskyllä".

Leieröidessäni MIzy oli ensin juoksemassa aidan ohi, mutta viimetipassa korjasi sen! Olettaisin, että se kertoo estehakuisuuden kehityksestä smiley. Koska oma vastakäännökseni vaati korjausta, teimme harjoitusta, missä nostin Mizyn puomin alasmenolle, hieman häiritsin sitä liikkeelläni, pysähdyin ja kutsuin pois ja teimme vastakäännösharjoitusta (3-4 estettä tuossa kohdassa + puomin alasmeno) . Tuota kohtaa teimme varmasti ainakin viisi kertaa ja Mizy jaksoi toistoja todella hyvin ja oli innoissaan. Puomin alasmeno oli kiva ja motivoiva aloitus ja hypyn jälkeen lensi aina pallo, joka on tällä hetkellä superkiva - siksi väsymystä tms ei ollut havaittavissa missään vaiheessa.  Lopetimme oman osuutemme taas aiemmin, ei ollut syytä jatkaa, kun oli jo mennyt niin hyvin wink

Ihan lopuksi, kun kaikki olivat menneet osuutensa, pyysin kuitenkin Jenna pitämään Mizyä ja teimme puomin kokonaisena. Jenna piti Mizyä kiinni, minä huusin, innostin ja "hitsasin"  Mizyä puomille ja juoksin puomin viertä eteenpäin. Jenna laski Mizyn irti ja se meni KOVAA, pysähtyen two-on two-off. Tehtiin tämä kahdesti ja Jenna väitti, että Mizy olisi mennyt jopa kovempaa, kuin hänen Nepparinsa ja silloin meno on ollut kyllä todella kovaa laugh.

Kentälle käveltiin taas mennen tullen 30min/suunta.