Lähdin aamulla ennen yhdeksää kaikkien koirien kanssa Kivikkoon. Kiersin pienen mutkan kautta, koska olen huomannut, että matka Kivikkoon on lyhentynyt ajallisesti ja suorinta tietä en saa edes 25min kulumaan wink. Nyt mutkan kautta kävely kesti 25min ja sykkeen ka122.


Kivikossa tein Mizyn kanssa ensin puomia ja laitoin pallon etupalkaksi. Ekalla kerralla se juoksi iloisesti läpi... mutta seuraaville kerroilla pysähtyi - tosin alasmenon paikka ei ollut ihan varma.  A:n alle laitoin putken ja hyvinhän Mizy putkeen meni, kun ohjasin kunnolla, mutta sen jälkeen olikin vaikea saada sitä menemään A:lle... Kun tein kokonaisena ratana treeniä, Mizyllä oli intoa ja vauhtia - oli kivaa.  Inca ja Freya saivat sitten myös mennä pikkuradan pätkät, Inca jolkotteli rauhallisesti ja Freya loikki iloisesti puomin alasmenot, mutta eipä sen ole niin väliksi.  Harmikseni en sitten osannut lopettaa ajoissa, vaan otin vielä Mizyn tekemään puomia, vaikka se oli jo väsynyt. Väsymyksen huomasin "liian myöhään", eli Mizy meni jo puomille, mutta oli aika innoton.  Laitoin sitten namipussukan etupalkaksi, jolloin intoa oli vähän enemmän - mutta ei riittävästi. Tyhmä minä, pitäisi osata lopettaa ajoissa angry .


Kotiin käveltiin kunnolla Viikin pellot kiertäen, jolloin aikaa saatiin kulumaan 40min (syke ka 122) . KKI-treenitaulukko näyttää ihan kivalta - vaikeinta on löytää sopiviin väleihin taukopäivät, etenkin, kun ensi viikolla mennään Arin Ja Freyan sijaan myös keskiviikkona treenaamaan  omien tiistain treenien lisäksi ja sunnuntaina on agikisat.