Eilen oli KKI-valmennusryhmän toinen treeni. Ekalla kerrallahan me olimme saaressa, tällä kertaa olin läsnä koiratta, kun Incan toissa viikkoinen mahatauti oli nyt vuorostaan Freyalla ja Mizyllä. Freya on jo kunnossa, mutta Mizy vielä sairas.  Marjaliisa oli suunnitellut kivan radan, missä leieröintiä ja serpentiiniä, antoi koirakoille hyviä neuvoja  ja hyödyllistä oli olla läsnä katsomassa ja kuuntelemassakin, mutta olisihan se ollut kiva mennä oman koiran kanssa rataa sad.

Olin ajatellut, että olisin tänään mennyt Mizyn kanssa tekemään radan, kun vatsa oli eilen jo rauhoittumaan päin, mutta viime yönä piti kerran käydä ulkona ja nyt aamullakin jo kahdesti. Onneksi ei ihan vesiripulista ole kyse, mutta ainakin tämä päivä menee vielä lepäillessä.

Muutenkin olin suunnitellut tehoviikkoa agiin - paljon pikku treenejä, liikuntaa ja ulkoilua, mutta täytynee keksiä jotain muuta tekemistä, kun olen lomalla. Eilen kävin Incan kanssa kahdestaan 1h10min lenkillä, reipasta kävelyä, mutta pikku pätkät menin hölkäten. Ajattelin lisätä hölkkää ihan pieninä pätkinä ja kuullostella selkää.