Oikein hyvää Uutta Vuotta 2012!

Kauniissa auringonpaisteessa, 7-asteen pakkasessa kävelin koirien kanssa Kivikkoon vuoden ensimmäisenä päivänä treenaamaan Hymy. Alunperin olin ajatellut, että tekisin vähän irtoamista hyppyjen kanssa, mutta pakkasesta (kova maa) johtuen päätin, että tehdäänkin vain vähän keppejä ja ulkoillaan muuten vain.

Laitoin alkuun renkaan (6-7m kepeistä), sitten kepit ja toisessa päässä oli putki kaarella. Ekalla kerralla Mizy ajautui kakkosväliin, mutta seuraavilla kerroilla näin sen keskittyneen katseen ja sisäänmeno sujui hienosti Hymy.

Koitin irrottautua kepeiltä sivuttain, mutta lopussa menin liian pitkälle, koska kahdesti Mizy tuli ennen viimeistä keppiväliä mukaani. Täytyy siis jatkaa sivuttaisirtoamista, mutta vain vähitellen. Kepeille lähetys meni hyvin, mutta Mizy hidastaa selvästi vauhtia, jos en juokse vierelle vauhdittamaan. Pitäisi olla avustaja, joka palkkaisi keppien lopussa Silmänisku.

Putkelle Mizy irtosi hyvin ja renkaan se hyppäsi joka kerta oikein. Kontakteja ei tehty tällä kertaa ollenkaan. Välissä sekä Freya että Inca saivat tehdä kepit pariin kertaan, sitten vielä Mizy teki ne kerran ja sen jälkeen käveltiin kotiin. 

Torstaina ollaan menossa kilpailevien ohjattuihin treeneihin.

Ai niin, Kivikossa oli samaan aikaan kolme muuta koiraa, kentällä on toki tilaa ruhtinaallisesti, mutta Mizy ei katsonut/välittänyt vieraista koirista yhtään mitään  Nauru