Tänään mentiin I-Hah:n omiin kisoihin, meillä eka rataantutustuminen vasta klo 14.15 ja toinen klo 15.10. Onneksi - koska ilma oli aamulla aivan kauhea, vettä satoi kaatamalla ja lisäksi kova tuuli. Ei sillä , että Mizyä sade haittaisi, mutta ohjaajalle kivempaa kuivalle kelillä.

A-rata meni meillä aika nappiin. Lähdössä huomasin, että jätin Mizyn hassuun paikkaan, mutta sain sen silti ohjattua hyvin. Keinun Mizy teki hienosti (molemmilla radoilla)  ja takaaleikkauskin meni hyvin. Nyt oli kyllä sellainen tunne, että todella teimme yhdessä töitä, meno oli sujuvaa ja meillä oli kivaa. Kivan menon palkaksi tehtiinkin 0-rata, aika -7,87 (ia 46s)  ja sijoitus 2. laugh.
Video

Tokalla radalla en ohjannut yhtä aitaa kunnolla, joten Mizy juoksi sen taakse (olisi pitänyt hieman vekata), mutta en nähnyt aiheelliseksi alkaa korjaamaan hyppyä, kun vika oli ihan minussa ja ohjaamattomuudessani. Haluan, että Mizyllä pysyy vauhti ja mielestäni korjaukset syövät vain vauhtia. Lisäksi tuloksen kannalta ei enää ole merkitystä, jos kielto on jo alla, niin nollaa ei vaan voi enää saada  wink. Melkein loppuun asti rata menikin sitten hyvin, puomin jälkeen tein vastakäännöksen, jota vähän arvuuttelin, että osaakohan Mizy sen tai ei , mutta suht OK se meni. Vikat esteet mentiinkin sitten juosten ohi , kun en tainnut enää oikein keskittyä...
Video

Upea tunne oli tuon ekan radan jälkeen. Meno oli niin saumatonta ja vaivatonta ja kiitoksia kyllä saatiin seurakavereiltakin (omat kisat kun olivat) . Videoita katsoessa huomasin, että Mizy menee molemmat puomit aiempaa nopeammin, harjoitukset ovat siis jos nyt tuottaneet tulosta!

Saatiin lahjaksi kisalahjakortti (ja vähän ruokaa - tosin penturuokaa wink), joten elokisoihin pitänee mennä.