Viikko takaperin en päässyt tokoilemaan sairauden vuoksi, mutta maanantaina oltiin taas tokoilemssa.

Mizy ei ollut mielestäni ihan niin hyvin kuulolla, kuin aiemmin, mutta loppua kohden kontakti parani.

Luoksepäästävyydessä Mizy syöksähti iloisesti joka kerta Kaarinaa kohden, joten harjoittelua tarvitaan...

Paikallamakuu tehtiin tällä kertaa ihan täysipituisena, eli 2min. Seisoin noin 10 metrin päässä Mizystä, sanoin välillä hiljaa "maa" ja koitin olla tuijottamatta liikaa Mizyä. Hienosti se pysyi paikoillaan.

Seuraaminen tehtiin taluttimen kanssa ja siinä Mizy alkuun vähän seuraili muutakin. Loppua kohden kontakti kuitenkin parani ja sitten se saikin suuret kehut ja kunnon revitykset patukalla. Pitkän seuraamisjakson jälkeen Mizy taitaa vähän unohtaa perusasennon, lyhyillä pätkillä se nimittäin kyllä istuu nätisti viereen, mutta pidempien pätkien jälkeen seisoo tyytyväisenä vierelläni...

Liikkeestä seisomaan jääminen ja maahan meno tehtiin Mizyn kanssa vielä namun avulla, mutta hyvällä mallilla ne jo ovat.

Lopuksi tehtiin estehyppy, joka oli ollut edellisellä kerralla, mutta poissaolijoita oli ollut meidän lisäksi, joten päästiin sekin ohjatusti tekemään.

Ensi kerralla on viimeinen treeni ja ilmeisesti talveksi ei ole koulutusta luvassa Otsan rypistys.

Sain HSKP:lta s-postia ja olisin päässyt heidän lokakuun toko1-kurssille (laitoin sinne sähköpostia elokuun lopussa), mutta valitettavasti lokakuun lauantaista on jo kolme varattu, joten ei kannata ko. kurssille mennä. Laitoin meidät jonoon tammikuun kurssille ja toiveena, että pääsisimme jo toko2-kurssille tuolloin.