Tänään oli treeninä ratatreeniä. Itse ajattelin treeneihin mennessä, etten tee Mizyn kanssa paljon, kun on varmaankin väsynyt koira. Joopa-joo, se pinkoi innoissaan ja kiljui kentänlaidalla, kun odotti vuoroaan, eikä väsymyksestä ollut tietoakaan wink.

Muiden tutustuessa vielä rataan, tein puomin pari kertaa kankaan palan kanssa. Mizy juoksi sen hyvin, mutta nyt  etutassut eivät menneet maahan... Hmm. hämärä mielikuva, että näin olisi eilen ollut kisoissakin. No, onneksi kohta Kivikkoon pääsee vapaatreenailemaan, laitetaan puomi kuntoon cheeky

Ekalla kierroksella en keskittynyt ohjaukseen ja Mizy singahteli vähän minne sattui... Jaakotin pituuden kohdalla, jolloin Mizy pyörähti oikealle... A:n jälkeen vein liian pitkälle kepeille (niinkuin Mizy tarvitsisi kepeille vientiä...? ),  jolloin se meni kakkosvälistä sisään ja 11 hypyn jälkeen livahti vielä A:lle (joka oli vähän enemmän linjassa, kuin tuossa alla kuvassa).

Seuraavalla kierroksella keskityin sitten paremmin ohjaamiseen, en jaakotellut ja rata sujuikin oikein kivasti. A:n alastulo tehtiin huolella ja lähetin siitä kepeille. Mizy jätti vikat keppivälit pujottelematta, kun jättäydyin itse jälkeen, joten itsenäisiä keppejä täytyy kevään tullen treenata.  Otin kepit uusiksi, 11-hypyltäkin sain ihan vaivatta ohjattua putkeen, kun keskityin ohjaukseen. Kivaa oli taas smiley.