Illalla oli eka kimppatreeni I-Hah:n porukan kanssa. Mizyä jännitti ensin vieraat koirat, mutta hienosti se pystyi keskittymään työskentelyyn kanssani.

Meitä oli kahdeksan koirakkoa paikalla ja osan kanssa tehtiin ensin luokse päästävyys. Se meni hyvin Mizyn kanssa, Aija tuli ja vähän rapsutti Mizyä rinnasta, Mizy istui paikallaan (koska mulla oli nami kädessä), eikä lähtenyt pomppimaan Aijaa päin. Heti perään tehtiin paikalla makuu, kävin siinä palkkaamassa Mizyn välillä – ei olisi kai pitänyt, koska silloin Mizy nousi ylös. Muuten se oli ihan rauhallisesti aloillaan.

Seuraamista tehtiin pareittain, jotta pystyimme katsomaan liikkeitä ja sanomaan vinkkejä toiselle. Tosin itse olen niin aloittelija, ettei minulta vielä vinkkejä muille taida tulla Silmänisku. Mizyllä oli alkuun vähän liikaa virtaa ja nami oli liian herkullista, koska vasemmalle käännöksissä se hypähti joka kerta ilmaan. Tuijan neuvosta tein käännökset hitaasti ja muutenkin hidastin kävelyäni, jolloin peräpää alkoi löytymään ihan kivasti ja Mizy kääntyi peruuttaen Hymy.

Liikkeestä seisomaan jääminen ja maahan meno sujuivat hyvin, eikä Mizyllä tullut hätä yksin jäädessään, kuten viimeisessä UMN treenissä kävi. Hypyllekin se oli jo menossa heti kun käytiin hyppyesteen eteen istumaan (UMN vikalla treenikerralla hyppy ei onnistunut ollenkaan).

Tein muutaman noudon, vaikka se ei olekaan vielä valmis. Palautus ei ole kunnossa, Mizy tuo noutoesineen, mutta ei vielä osaa istua luovuttaessaan. Ajattelin harjoitella erikseen noutoesineen pitämistä istuen ja sitten luovutusta. En vaan vielä ole osannut päättää, palauttaisiko Mizy noutoesineen eteeni, vai tulisiko se sittenkin suoraan sivulle.

Luoksetulo oli yhtä iloinen, kun aina ennenkin ja hyvillä mielin lopetettiin treenit.

Parkkipaikalle mahtuu hyvin treenaamaan ja valaistuskin on kunnossa, joten me Mizyn kanssa menemme jatkossakin maanantai-iltaisin Kivikkoon Nauru.