Olen aloittanut vauhtikestävyystreenit vähitellen. Tavoitteena on, että kaksi kertaa viikossa on vauhtikestävyyttä: vähintään 45minuutin ajan syke 140-150.

Toissapäivänä hölkkäsin "enemmän", mutta aloitin hölkän jo melkein kotiovelta, sillä seuraksella, että oikean jalan polvitaive kramppaili frown.

Tänään lähdin töistä aiemmin ja lähdin Incan & Mizyn kanssa lenkille. Marjaliisan neuvosta muistin nyt lämmitellä, eli kävelin Viikintien yli (10min) ja vasta sitten aloitin hölkän. Oikean jalka oli jo melkein OK, vähän muistutteli keskiviikon hölmöilystä frown. Nyt mentiin vain jyrkimmät ylämäet kävellen, kerran pysähdyin, kun koirat olivat menossa jahtaamaan peippoa, mutta muuten hölkkäsin koko matkan cool. Lämmittely 10min, vauhtitreeni ei ihan mennyt 45min, vaan 40min, siinä ka syke 143  ja loppuun jäähdyttely 10min.


Jos joku olisi sanonut mulle  vuosi sitten, että tänä keväänä pystyn ja haluan hölkätä, niin enpä olisi uskonut... Ai niin, kuin huomaamatta kaksi kiloa on karissut pois - oletettavasti vatsan tienoolta eniten   laugh