Tänään menin puolen päivän aikaan Kivikkoon, kun sadekaan ei vielä alkanut. Tosin tällä kertaa vähän fuskasin ja hyppäsin 57 bussiin, millä ajelin koirien kanssa pari pysäkin väliä. Mutta kävelyä tuli silti yli 15min ja palatessa käveltiin reippasti koko matka kotiin Hymy.

Eilinen takaakierto (tai sen hankaluus) jäi kaivelemaan ja ihmeesti se onnistui tänään ihan helposti, kun laitoin aidat eilisen radan osoittaamalla tavalla. Pohdiskelin eilen illalla "rataamme" ja totesin 26-27 ja 28 olivat lähes suorassa linjassa, ei ihme etten tahnut ehtiä, etenkään, kun eilen odotin  Mizy putkelta. Nyt tiivistin putkea lyhyemmäksi ja toisaalta juoksin "rohkeasti" eteenpäin ja näytin kädellä Mizylle 24 hypyn, jonka se lukikin hyvin.

Puomin alasmenoon vein kangaspalan, jonka hautasin puoliksi hiekkaan piiloon (Mizyn nähden). Vein Mizyn puomin toiseen päähän, pidin sitä reisistä  kiinni, mutta innostin äänellä puomille. Laskin irti ja nyt Mizy syöksyi hyvin puomille, ihan alasmenoon asti (2on 2off) se ei mennyt, mutta oli kuitenkin kunnolla alasmenon kontaktipinnalla ja etutassut vain muutaman sentin maasta Hymy. Tein näin kolme kertaa ja sitten  jätettiin asia taas mieleen hautumaan.  Kangaspalaa käytän, kun oletan sen vauhdittavan Mizyn menoa, kun se juoksee yksin, mutta en ole varma, onko se hyvä juttu tai ei... ?

Keinu tehtiin kahdesti ilman muita esteitä - tai oli siinä pöytä, jolle Mizy hyppäsi, käänsin siitä keinulle ja hyvin  meni molemmilla kerroilla: vauhdikkaasti ja loppuun asti.

Kepeillä tein sekä avokulmaa että umpikulmaa (osana tuota eilistä rataa). Tätä kirjoittaessa huomaan, että olin alunperin suunnitellut kepeille ihan suoraan kova vauhdilla lähetystä, mutta se unohtui. No, jääpä treenattavaa ensi kertaan. 

Sekä eilinen että tämän päiväinen treeni olivat taas ajallisesti ihan lyhyitä (10-15min). Ihme että maltan lopettaa "ajoissa", toivottavasti näin tulee hyvä ja innostunut agikoira.

Huomenna menen yhden ystäväni ja hänen Tara-parsonin kanssa agialkeita treenaamaan, ellei sada kaatamalla. Sade ei Mizyn (tai Incan) menoa hidasta, mutta kaatosade ei ole kivaa ja sitä on ollut viime aikoina vähän liikaa  Huuto.