Sunnuntaina mentiin Jaijan kanssa JAU:n kisoihin Järvenpäähän. Mediluokassa oli agiradoilla vain viisi (5) osallistujaa ja muutkin luokat olivat tosi pienet surprise. Ehkä Helatorstai verotti kisaajia?

2-lk tuomarina oli Allan Mattson, radat olivat kivoja, molemmissa aika vaikeat keppien sisäänmenot (kontakteja ihan lähellä), mutta 0-tuloksia tuli aika vähän.  

Ekalla agiradalla Mizy kielsi yhden putken, jonka mielestäni kyllä näytin ihan hyvin, mutta en ehkä sanonut mitään (?). Ihan lähellä oli kyllä puomikin, ehkä se hämäsi Mizyä - en tiedä. Vähän myöhemmin se teki lentokeinun, jonka sitten otin uusiksi hetken harkittuani, uusinko, vaiko enkö. Uusinta meni hyvin ja juostiin sitten radalta pois, eli HYL. Mizy selkeästi tekee vieraalla keinulla helposti lentokeinun, pitäisi kait kisata enemmän eri paikoissa cheeky.


Toisella agiradalla oli heti kolmantena esteenä keinu, mutta tiesin, että Mizy tekee sen nyt hyvin ja niin se tekikin. Yhtä aitaa en ohjannut kunnolla, selvästi oletan Mizyn lukevan paremmin esteitä, mitä se vielä tekee, joten siinä meille tuli kielto. Puomilla ja A:lla seisotin sitä ihan kunnolla, tehtiin aika -0.97 ja tulos 5vp. Sillä voitimme luokan blush. JAU:n palkinnot olivat huikeat: kisalahjakortti, lahjakortti Royal Canin 12-15kg ruokasäkkiin, koiralle lelu ja sekä koiralle että ohjaajalle namia  laugh 

Tässä jälkimmäisen radan video. Oli ihan kiva saada "vihdoin" tulos 2-lk, ehkä niitä nolliakin alkaa kohta tulemaan.

2.6. on vuorossa I-Hah:n omat kisat, kaksi agistarttia, muita kisoja en nyt ole suunnitellutkaan.