Tapaninpäivän treenit jäivät väliin kovan myrskyn takia, mutta tänä aamuna lähdin koirien kera Kivikkoon aamulla klo 09.00. Matkalla oli tuulista, mutta muuten ilma vaikutti oikein mukavalta.

Kivikossa nostin kaatuneet aidan siivekkeet pystyyn ja rakensin pienen radan. Tarkoituksenani oli tehdä pakkovalssia, valssia, irtoamista ja keppejä, mutta aitojen siivekkeet alkoivat kaatuilemaan, ennenkuin sain edes aloitettua treeniä Mizyn kanssa.

Muutin sitten suunnitelmani lennossa, tein yhden aidan kanssa pakkovalssia ja palkan kanssa se olikin oikein hyvä juttu, itse en saa kääntyä yhtään liian aikaisin, muutoin Mizy hyppää hypyn edestä päin.

Teimme puomia muutaman kerran erikseen, mutta Mizyn  juostessa puomia, säikähdin, että tuuli heittääkin sen alas puomilta, sen verran kovasti näytti tuuli siihen tarttuvan  Yllättynyt. Onneksi Mizy päätyi turvallisesti alasmenoon ja siirryimme sitten kepeille ja putkelle, jotka sentäs pysyivät turvallisesti maanpinnalla.

Kepit sujuivat nyt tosi hienosti ja uskalsinpa kokeilla leijeröintiäkin:  lähetin Mizyn kepeille ja juoksin itse keppien vieressä olevan suoran putken takana. Mizy  keskittyi vain keppeihin, vaikka se kyllä huomasi, etten ihan siinä vieressä olekaan, taitava tyttö Pusu.

Kotimatkalla tuuli vain yltyi ja vettä alkoi satamaan oikein kunnolla, joskos huomenna olisi parempi keli?