Hih - Sannaa lainatakseni, treeninä rata, joka näytti helpolta, mutta siellä olikin sitten pieniä kompia ohjaajille Silmänisku.

Meillä Incan kanssa treeni meni kyllä aika kivasti. Kävelin Kelkkapuistoon mennen tullen (Latokartanon perukoilta/perukoille bussilla, mutta 25min reipasta kävelyä kuitenkin) ja sekä Incalla että minulla jalka meni toisen eteen aika kivasti.

Pari kertaa Inca yllätti ja karkasi lähdössä, mutta pysähtyi ennen ensimmäistä rimaa kuono lähes rimassa kiinni ja tuttuun tapaan ilme kertoi sen ymmärtäneen, että pieleen meni... "Ou nou..." mitens tää näin meni ja rauhoittelut perään. Koskaan en ole sille räjähtänyt karkauksesta, vaan sanaakaan sanomatta olen vain vienyt alkuun. Taitaa olla tehokas tapa meidän typsylle ja siksi noita karkauksia tapahtuu todella harvoin.

Itseäni jäi vaivaamaan lopun harjoitus, jossa olisi pitänyt mennä kovaa ja ehtiä valssaamaan koiran edellä. Nyt ei vaan vauhtia ollut tarpeeksi (kuten kisoissa...), kömplö sylikäännös tehtiin sitten sen sijaan. Saas nähdä, miten huomenna syysskaboissa menee (onneksi vain yksi rata)  Nauru.

 

Blogi on aika kiva juttu, sekä kouluttajat, että treenaajat antavat palautetta Pusu