Eilen olimme Mizyn kanssa kouluttajien treeneissä. Tällä kertaa vuorossa oli aika paljon kieputusta ja takaakiertoa, sekä kontakteina keinu & A-este. Me Mizyn kanssa teimme radan ihan osissa, se sopii minulle hyvin, koska itse kaipaan tekniikkaani vielä paljon apua & korjausta ja toisaalta Mizyä on hyvä palkata paljon, jottei sen into vain pääse katoamaan.

Heti alussa Mizy teki (taas) lentokeinun, tämä keinu oli puinen keinu, jota Mizy ei ole tehnyt ainakaan tänä vuonna kertaan. Onneksi se ei noista lennoista ota itseensä, vaan kun otettiin alku uudelleen, se juoksi reippaasti keinun päähän, laskin sen alas ja jatkettiin matkaa.  Käännöksissä tehtiin etupäässä valsseja, Jenna opetti ennakoimaan valssia ja käytin Mizylle sihinää kertomaan tulossa olevasta käännöksestä. En ole koskaan ennen sihissyt, mutta Mizy oppi sihinän kerrasta!  Sen jälkeen minun pitikin enää vain osata ajoittaa sihinä riittävän myöhäiseksi, se nimittäin muutoin kielsi edessä olevan esteen. Tosin – kuten Jenna totesi: upea koira, kun reagoi sihinään noin nopeasti, hyvin ja oikein smiley
 
Keppien avokulma meni hienosti – ei sinänsä mikään yllätys- ja pujottelu alkaa olla ihan OK, mutta toivoisin siihenkin lisää vauhtia. Mutta mullahan onkin vertailuna Incan pujottelu wink
 
Takaakierto/persjättö onnistui hyvin, A:lta Mizy poistui ensin luvatta, otin sen heti kokonaan uusiksi ja saatiin Jennalta kiitokset siitä.
 
Oma ohjaus töksähteli kyllä alkuun, mutta Jenna neuvoi hyvin ja ainakin tuntui, että paremmin kaikki jo alkoi menemään wink.
 
Ensi viikolla olen lomalla ja Helsingissä, ajattelin, että voisin lenkkeillä koirien kanssa Kivikkoon melkein joka päivä ja tehdä vain jonkun pikkujutun ja lopuksi paljon leikkiä palkaksi. Kontaktit kerran ja vaihdellen kepit, irtoamista tai hyppytekniikkaa. Mutta max 10min kentällä saa riittää.