I-Hah:lle tuli tokotreeniryhmät, mutta valitettavasti me ei Mizyn kanssa mahduttu kilpailemaan aikovien ryhmään, vaan päästiin vain varapaikalle.  Itse olen niin laiska, että ilman ohjattuja treenejä omatoimitreenaus jää tekemättä, joten harmi, ettei päästy varsinaisiksi treenaajiksi
.
Mizyn mahdollisesti tuleva mammaloma on tokolle otollista aikaa. Itse kun olen sitä mieltä, että Kennelliiton asettamat rajat  kantavalle nartulle ovat liian pienet  (30pv ennen ja 42pv jälkeen synnytyksen)...  Meillä totaali agilitytauko tulee aikanaan alkamaan astutuksesta ja jatkuu synnytyksen jälkeen (olettaen, että normaali synnytys)  vähintään 3kk - mutta riippuu kaikki koira kunnosta. Ennenkuin agilitykentälle mennään, niin peruskunto pitää olla palautettu ennalleen.  Tauon aikana ei voida kuitenkaan olla tekemättä mitään, joten toko on oiva laji siihen. Kiva olisi myös uskaltautua kokeisiin, periaatteessa TK2 ei pitäisi olla mikään mahdoton juttu  smiley.

Olemme olleet nyt kaksi kertaa varakoirakkoina tokotreeneissä mukana. Tässä lyhyelti ongelmat ja toisaalta vahvuudet:


Paikallamakuussa (ei täysiaikaista tehty) Mizy on rauhallinen, mutta ei osaa nousta perusasentoon ensimmmäisestä käskystä. Claudian neuvosta otan hetkeksi käsiavun mukaan.

Seuraamisessa Mizyn asento on suora ja hyvä, mutta ohjaajalla kädet huitovat, missä sattuu... Käännöksissä en kertonut tulevaa  käännöstä (en tiennyt, että pää saa kääntyä wink )

Hypyssä  Mizy  kääntyy heti, mutta jää liian lähelle hyppyä ajatellen tulevia luokkia. Palkkaan välillä heitolla taaksepäin, niin paikka siirtyisi vähän kauemmaksi.

Luoksetulo on hyvä  -iloinen ja perusasento hyvä.

Ruutua tehtiin bonuksena - Mizy meni sinne hyvin (target) ja heitin palkan taaksepäin.

Helatorstaina mahdollisesti pääsen vielä treeneihin mukaan smiley