Eilen oltiin taas treenaamassa ja välillä Inca liikkui vähän hitaammin, mutta poispäin käännökset alkavat jo toimimaan - ainakin jos on lelu kädessä Silmänisku. Persjätöt toimivat OK ja jaakotuskin alkaa jotenkin sujumaan (ilman, että jään kyttäämään tuleeko Inca oikein tai ei). Pitäisi itse juosta rohkeammin j aluottaa Incaan, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Hyvä mieli taas jäi treeneistä, Anne on niin kannustava ja positiivinen!

Keinun Inca pomppasi pariin kertaan oikein lahjakkaasti, ekalla kerralla ei varsinaisesti virhettä, mutta otin uusiksi, kun tiedän, että pikkuinen pommpu kasvaa heti isommaksi. Se siis laskee kyllä keinun alas, mutta hyppää kontaktipintaa ennen keinulta pois=pomppu. Tehtiin pari kertaa sitten niin, että lelu oli keinun yläpäässä, jolloin Inca juoksi loppuun asti.  Muulla tavoin en voi keinun tekoon Incalla puuttua, se ottaa itseensä ja hyppää sitten ainakin pois, jos ei saa tehdä sitä itse... Toivottavasti muistaa oikean tavan vielä sunnuntaina, kun kisataan Lohjalla.

Kerran juostessani vasen jalka meinasi pettää alta (iskias vaivaa), mutta sain koottua itseni ja pysyin pystyssä. Nyt selkä & jalka ovat hieman kipeät, mutta eiköhän ne tule sunnuntaiksi kisakuntoon Nauru