Aamulla herättyäni käytin koirat pikaisesti ulkona. Söin aamupalan, luin lehteä ja sen jälkeen lähdimme Kivikkoon.

Käveltiin taas pikku mutkan kautta 25min (syke ka125) kentälle. Tein Mizyn kanssa välistävetoja ja saksalaista (on vaikeaa mulle...), keppejä, puomia ja A:n ohi putkeen lähetystä. Puomi menee kivasti, alasmeno tehtiin taas erikseen: hyppäytys syliin, Mizy puomin laskevalle osuudelle ja siitä juoksu 2on 2off asentoon. Mizy pysyi tosi hyvin paikoillaan, vaikka heiluttelin jo vähän hämäävästi käsiäkin (muka ohjaukseen lähetyksenä). Kuuntelee tule-käskyä hyvin. Myös lelun kanssa juosten puomilla on vauhtia, kerran meni läpijuoksuksi, huomasi itsekin, että meni pieleen ja otettiin heti koko puomi uusiksi - nyt pysähtyi nätisti 2on 2off laugh.


Tein välissä vähän Incan kanssa "rataa" ja lopuksi tein kolmella aidalla Mizylle hyppytekniikkaa (kokoamista) kaksi kertaa. Lähetin ensin sen eteenpäin niin, että itse olin sen vierellä, toisella kertaa menin sivulle, jotta näkisin hypyn. Sivusta katsominen on vaan vaikeaa, koska tällöin Mizy pyrkii hakemaan katsekontaktilla luvan, mutta lopulta katse siirtyi palloon, jolloin pystyin antamaan luvan. Hypyt näyttivät hyvältä ja mielestäni enää ei kuulu niin kovaa tömäystä, kuin viime kesänä. Silloinhan Ulla Kaukosen hyppytekniikkakurssilla ilmeni, että Mizy hyppää etupainotteisesti (yleistä koirilla) ja oletettavasti sillä oli heikohkot syvät lihakset edessä, kun laskeutuessa kuului kova tömäys.  Vieläkään ei olla fyssarilla käyty  blush, mutta hidasta kävelyä ollaan säännöllisesti harrastettu sekä tasaisella, ylämäessä, että alamäessä. Ehkä sillä on jotain vaikutusta asiaan?  No, joka tapauksessa, tänään osasin lopettaa ajoissa, Mizy olisi halunnut jatkaa vielä agia yes.


Kotiin  käveltiin Hallainvuoren ympäri kävellen, joten lenkille tuli matkaa ajallisesti 50min ja sykkeen ka 124. Painoni on tipahtanut omiin tavoitelukemiini ilman mitään laihdutusta, eli lisääntynyt liikunta on tehnyt tehtävänsä siltäkin osin. Iskias vähän vihottelee, mutta eilen, kun lähdin iltalenkille (käveltiin tunti, mutta nuuskuttelua välissä), niin kun vaan jatkoin kävelyä sitkeästi iskiaksen jumituksesta/kiristyksestä huolimatta, niin kiristys hellitti. Saattaa olla, että viime viikonloppuna alkanut selkäkipu ei johdu pelkästään hölkästä, vaan töissä eri tuolilla istuskelu kahden päivän ajan (7.-8.5.) on ehkä myös osaltaan vaikuttanut siihen  (oma työtuolini on satulatuoli ja pöytä sähköinen nostettava pöytä = seison osan ajasta ja istun vain osan) . No, vielä en uskalla hölkkää ottaa nyt mukaan, mutta hyvin selkä kestää agilityspurtit.

Huomenna mennään kisaamaan cheeky